De Stijl Market is een inspirerende lifestyle-markt georganiseerd door Toffedag.nl evenementen en Rendiz. Dit najaar wordt deze gezelige markt wederom gehouden in de voormalige SIF hallen op het industrieterrein in Panningen op zondag 12 november van 12.00 tot 17.00 uur. 

Er zijn diverse stands met bijzondere en duurzame items. Veel van de producten zijn handgemaakt en van Hollandse bodem. Verder zijn er activiteiten en workshops voor jong en oud. Een mix van unieke producten en mensen, lekkere hapjes, gezelligheid en livemuziek. De entree is € 3,- per persoon, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

De standhouders zijn kleine ambachtelijke bedrijfjes en zzp'ers met unieke en/of handgemaakte producten: Van bijzondere sieraden en hebbedingetjes tot feel-good cadeautjes, van streekproducten tot creatieve design-ontwerpen en van brocante woonaccessoires tot retro meubels. Door de gezellige, ongedwongen sfeer van dit kleinschalige festijn kunnen bezoekers zich optimaal laten verwennen met lekker eten, inspiratie voor in hun huis en leuke en originele cadeautjes.

Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/stijlmarket of bel 06-40138920.
Locatie Stijl Market: SIF hallen, Industrieterrein 4, 5981 NK Panningen

 

Klik op onderstaande afbeelding om een sfeerimpressie te bekijken:

markt video

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max