Rat Race Roermond XL Escape Town

Rat Race Roermond XL Escape Town

De ideale Escape Room voor grote groepen in Roermond Escape Town! Zelfs met 32 personen tegelijk mogelijk. 

1 uur | Min. personen: 12

Roermond werd in de 16e eeuw opgeschrikt door een enorme brand. De regering stelde goud in het vooruitzicht voor de wederopbouw van de stad. Er ontstond een felle strijd tussen de nonnen, stadsrover Schinderhannes, de heksen en de burgers. Wie de strijd heeft gewonnen? Kraak de codes, ontcijfer de tekens, ontdek de Escape Rooms en win! Rat Race Roermond is gelegen bij de Graasj in Roermond, dichtbij het centrum en het station.

Ideaal voor grote groepen!
Deze Escape Room kan met maximaal 32 personen per ronde gespeeld worden. Met grotere groepen maken we 4 teams. We spelen het spel in 4 groepen maar jullie krijgen dezelfde opdrachten, hierdoor ontstaat er een Toffe competitie. Je kunt elkaar zien en horen en tevens heb je zicht op de tussenstand. Ideaal voor teambuilding met collega's, familie en vrienden. De Rat Race is met grote groepen ook goed te combineren met een andere activiteit bijv. Minute to Win itJongens tegen de Meisjes of Ik hou van Holland.

Kosten:
12-16 personen: € 200,- per Escape Room 
17-32 personen: € 400,- per Escape Room
> 32 personen: Prijs op aanvraag

Toffedag.nl heeft een zeer brede doelgroep van jong (vanaf 14 jaar) tot oud. Onze Escape Rooms hebben dan ook als doel om iedereen een Toffe dag te bezorgen. We richten ons op de praktische Escape Rooms, hightech trucjes ga je bij ons niet vinden maar de klok van 60 minuten tikt even snel…

 


Toffedag.nl is hét adres voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Helden-Panningen, Venlo, Boekend en Roermond.

Locaties: De Graasj Roermond

Filter

-
min
max