Stef Stuntpiloot

Stef Stuntpiloot

Kennen jullie het bordspel Stef Stuntpiloot nog? Bij Toffedag.nl hebben we deze in een XL versie! Wie bewaakt de kippen het beste zodat Stef ze niet omver vliegt?

1,5 uur | Vanaf pp: € 20,00 | Min. personen: 16

Stef Stuntpiloot is een bekend spel voor jong en oud. Stef vliegt steeds langs jouw kippenhok waar nu nog niets in zit, eerst gaan jullie kippen verdienen met diverse spellen. Deze spellen zijn afhankelijk van jouw groep zoals boogschieten, stokpaardenrace of andere teambuilding spellen.

Tijdens het finalespel komen jullie daadwerkelijk in actie om de kippen te beschermen en het vliegtuigje weer omhoog te wippen. Stef Stuntpiloot vliegt, stunt, stuitert en duikt maar raak om jullie kippen om te gooien.

Zitten de beste piloten in jouw team? Zijn jullie het enige team dat nog kippen over heeft? Of hebben jullie na 1,5 uur spelen nog de meeste kippen over? Dan winnen jullie dit Toffe spel! Jouw familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een hilarische dag.

Uiteraard is deze groepsactiviteit ook te boeken als studentenversie, oftewel met drankjes. Informeer naar de mogelijkheden!

Kosten:
16 personen of meer: € 20,- p.p.

Opties naast het algemene Eet en Drinkarrangement

  • Stef Stuntpiloot incl. barbecue € 33,50 p.p.
  • Stef Stuntpiloot incl. barbecue en 8 consumpties € 48,50 p.p.


Stef Stuntpiloot is ook te huur voor jouw eigen evenement. Toffedag.nl verhuurt Stef Stuntpiloot alleen onder begeleiding van onze eigen medewerkers, het enige wat we nodig hebben is een stroomaansluiting. Stef Stuntpiloot kan in snelheid aangepast worden waardoor het spel ook geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar.
Neem contact met ons op voor meer informatie.Toffedag.nl is hét adres voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Horst, Sevenum, Helden-Panningen, Venlo, Boekend en Roermond.

Locaties: Hagerhof Venlo

Nieuws

Filter

-
min
max